facebook instagram

HUWELIJKEN

Spontaan, creatief en ongedwongen zijn de kenmerken die je terug vindt bij een huwelijksreportage gemaakt door Wim De Bruyn PHOTOGRAPHY. 

Dit heeft als resultaat dat jullie volop kunnen genieten van jullie bruiloft terwijl de mooiste beelden worden vastgelegd zonder geforceerd te moeten poseren tijdens jullie dag.

We bewegen ons discreet tussen de genodigden en vangen op die manier de emotionele beelden tijdens jullie huwelijksdag. 

Vanaf de eerste voorbereidingen ‘s morgens, tot na de openingsdans kunnen jullie op ons rekenen om jullie huwelijksdag als een volwaardige reportage te laten vereeuwigen. 

Wij bieden verschillende formules aan die voor de meeste huwelijken van toepassing zijn. 

Heb je toch graag een andere formule, twijfel niet om ons te contacteren, wij doen het nodige om jullie wensen in vervulling te doen gaan.

COMMUNIE & LENTEFEEST

Heb je graag leuke foto’s van je kind(eren) ter gelegenheid van hun communie of lentefeest?

We gaan we met plezier met hen aan de slag om leuke mooie foto’s als eindresultaat af te leveren.

EVENTS

Plan je één of andere Event, zoals een sportwedstrijd, een familiefeest, schoolfeest en wens je hiervan een blijvende herinnering of wil je graag het verloop van de dag delen met je vrienden en volgers op sociale media dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden ook de optie voor het opleveren van de beelden op dezelfde dag waardoor u een snelle publicatie op sociale media mogelijk is.

BUSINESS

Wil jij je bedrijf promoten, en zoek je een fotograaf die jouw bedrijf op een aantrekkelijke manier weet vast te leggen dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij bieden ook de optie voor het opleveren van de beelden op dezelfde dag waardoor u een snelle publicatie op sociale media mogelijk is.

Wens je een lay-out voor de bedrijfsbrochure neem gerust contact op voor meer informatie.error: Content is protected !!